Wij zorgen voor uw veiligheid, van A tot Z

ISO 9001

Met de ISO 9001 certificering waarborgt u de kwaliteit binnen uw bedrijf en streeft u naar continue verbetering. Access.Safety kan u begeleiden bij het opstellen van dit kwaliteitssysteem.

  • Verhoogde klanttevredenheid
  • Gunningvoordeel
  • Beter en effectiever werken

Wat is ISO 9001 en wat levert het u op

De NEN-EN-ISO 9001:2015 is een wereldwijd geaccepteerde en veelgebruikte norm voor maken van kwaliteitssystemen. In zo’n systeem worden onder meer bedrijfsprocessen, kwaliteitsniveaus, verantwoordelijkheden, overlegstructuren en omgang met materiaal en mensen vastgelegd. Dat zorgt ervoor dat u beter en effectiever kunt werken en dat medewerkers weten waar ze aan toe zijn. Ook commercieel heeft een ISO-certificering toegevoegde waarde. Steeds meer bedrijven gunnen hun opdrachten alleen nog maar aan ISO-gecertificeerde partijen, omdat ze dan weten dat deze partijen volgens een goed gestructureerd systeem werken.
 

Volledige ondersteuning en begeleiding…

Access.Safety ondersteunt u op basis van totale begeleiding bij het opstellen van een kwaliteitssysteem volgens de ISO-normen. Onze no-nonsense adviseurs observeren uw bedrijfsproces, komen met organisatorische verbetervoorstellen en ontwikkelen een bedrijfsspecifiek systeem dat flexibel in gebruik is en kan rekenen op draagvlak in uw organisatie.
 

…tegen een vaste prijs met garantie

Access.Safety doet niet aan meerwerk of kleine lettertjes. U krijgt van ons een offerte met een vaste prijs èn garantie. Eventuele tekortkomingen in de systeemdocumentatie worden kosteloos verholpen. Tijdens het proces heeft u één adviseur die ook aanwezig is tijdens de officiële audit. Het is ook mogelijk om een servicecontract af te sluiten voor bijvoorbeeld periodieke evaluaties en interne audits van uw kwaliteitssysteem.
 

Contact over de mogelijkheden van een kwaliteitssysteem ISO 9001

Meer weten over het opstellen van een kwaliteitssysteem volgens ISO-normen? Neem dan contact op. U kunt ook het formulier invullen. U wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs.

Kenniscentrum artikelen