Wij zorgen voor uw veiligheid, van A tot Z

MVO

Ontdek de kracht van een veilige werkplek met Access.Safety, jouw toegewijde partner in arbeidsveiligheid die je volledig ontzorgt en voor gemoedsrust zorgt.

  • Veiligheid zonder zorgen
  • Verminderde kosten, verhoogde winst
  • Eén partner voor al jouw veiligheidsuitdagingen

MVO ALS ONDERDEEL VAN UW BEDRIJFSVOERING

Klanten, opdrachtgevers, de overheid. Ze eisen in toenemende mate dat u in uw dienstverlening rekening houdt met mens, maatschappij en milieu. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is dan ook niet meer weg te denken. Maar hoe zorgt u er nu voor dat het voor uw bedrijf meer dan een marketingterm wordt? Access.Safety helpt om MVO onderdeel van uw dagelijkse bedrijfsvoering te maken.
 

HOE GAAN WE TE WERK?

Access.Safety maakt een MVO-systeem op maat voor uw bedrijf. Daarvoor maken we gebruik van de MVO-prestatieladder. Dit managementsysteem – geïnspireerd op onder andere de ISO 26.000-richtlijn – helpt u om maatschappelijk verantwoord ondernemen praktisch én meetbaar te maken. Het systeem is certificeerbaar en eventueel te integreren in andere kwaliteits- en veiligheidssystemen. Zo krijgt u geen pak papier, maar een beleid dat ook in de praktijk werkt.
 

MEER WETEN OVER EEN MVO?

Meer weten het opstellen van een MVO-beleid? Neem dan contact op. U kunt ook het formulier invullen. U wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs.

Kenniscentrum artikelen