Wij zorgen voor uw veiligheid, van A tot Z

OHSAS 18001

Ontdek de kracht van een veilige werkplek met Access.Safety, jouw toegewijde partner in arbeidsveiligheid die je volledig ontzorgt en voor gemoedsrust zorgt.

  • Veiligheid zonder zorgen
  • Verminderde kosten, verhoogde winst
  • Eén partner voor al jouw veiligheidsuitdagingen

Beheers en verminder uw arbeidsrisico’s

OHSAS 18001 is een internationale norm op het gebied van arbeidsveiligheid, vergelijkbaar met het Nederlandse VCA bedrijfscertificaat. Doel is om Arbeidsrisico’s binnen bedrijven te beheersen en terug te dringen. Met een OHSAS 18001-certificering dekt u bovendien uw wettelijke aansprakelijkheid als werkgever af.
 

Volledige ondersteuning bij OHSAS-certificering

Access.Safety kan de totale begeleiding van de certificering verzorgen, waardoor u zich op uw werk kunt blijven concentreren. Dat doen we tegen een vaste prijs en met de kwaliteitsgarantie dat eventuele tekortkomingen in de systeemdocumentatie kosteloos worden verholpen. Tijdens het proces heeft u één adviseur die ook aanwezig is bij de audit.
 

Een onderhoudscontract voor het behouden van uw certificering

Na de certificering uw systeem up-to-date houden? Laat het over aan Access.Safety! Met een serviceovereenkomst kunt u ervoor kiezen zaken als toolboxmeetings, werkplekinspecties en interne audits uit te besteden. Zo weet u zeker dat veiligheidsbewustzijn diep tussen de oren van uw medewerkers komt te zitten én dat uw OHSAS-certificaat behouden blijft.
 

Meer informatie of een offerte voor OHSAS 18001-certificering

Meer weten over OHSAS 18001-certificering of een offerte ontvangen? Neem dan contact op. U kunt ook het formulier invullen. U wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs om uw vragen te bespreken.
 

Kenniscentrum artikelen