Wij zorgen voor uw veiligheid, van A tot Z

SAFETY CULTURE LADDER / VEILIGHEIDSLADDER

Ontdek de kracht van een veilige werkplek met Access.Safety, jouw toegewijde partner in arbeidsveiligheid die je begeleidt bij de certificering Safety Culture Ladder.

  • Vergroten veiligheidsbewustzijn
  • Verminderen bedrijfsongevallen
  • Concurrentievoordeel

Safety Culture Ladder certificering

De Safety Culture Ladder (SCL) is ontwikkeld om het veiligheidsbewustzijn te verbeteren, met als doel het aantal onveilige situaties terug te dringen. Bij de veiligheidsladder gaat het niet om de documenten, maar om hoe het bedrijf in de praktijk veilig gedrag stimuleert. Onder andere middels het interviewen van de medewerkers uit de diverse lagen binnen de organisatie, wordt gekeken op welk niveau het bedrijf scoort op de Safety Culture Ladder.
 

Volledige ondersteuning tegen een vaste prijs

Met ondersteuning en begeleiding van Access.Safety is het halen van de Safety Culture Ladder niet moeilijk. We weten namelijk precies welke stappen genomen moeten worden. We nemen u bovendien al het werk uit handen waardoor uw inspanning minimaal is. Dat doen we tegen een vaste prijs en met de kwaliteitsgarantie dat eventuele tekortkomingen in de systeemdocumentatie kosteloos worden verholpen. Deze vaste prijs met garantie kunnen wij ons veroorloven, omdat wij weten waarover wij praten. Tijdens het proces heeft u één adviseur die ook aanwezig is tijdens de audit.
 

Een onderhoudscontract voor het behouden van uw certificering Safety Culture Ladder

Om uw systeem op orde te houden, moet u ondermeer toolboxmeetings en werkplekinspecties verzorgen. Met een servicecontract bij Access.Safety is dat in één keer geregeld. We zorgen er voor dat veiligheidsbewustzijn diep verankerd raakt in uw organisatie en dat uw bedrijfscertificering behouden blijft.
  

Meer informatie of een offerte over de Safety Culture Ladder

Meer weten over ondersteuning bij het behalen van de Safety Culture Ladder of een offerte ontvangen? Neem dan contact op. U kunt ook het formulier invullen. U wordt dan teruggebeld door één van onze adviseurs.

Kenniscentrum artikelen