Wij zorgen voor uw veiligheid, van A tot Z

Compleet aanbod van
veiligheidscursussen

Flexibele opties voor regionale en in-company training op maat

Bij Access.Safety vindt u een compleet aanbod van veiligheidscursussen die zijn ontworpen om uw veiligheidsniveau te versterken. Of het nu gaat om BHV, Veilig werken met de heftruck of VCA, wij bieden cursussen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Onze cursussen zijn praktijkgericht en worden ondersteund door moderne leermiddelen, waaronder filmpjes en praktijkvoorbeelden, om ervoor te zorgen dat de lesstof goed blijft hangen.

VCA cursus
Praktijkgerichte cursussen binnen één dag. Door het gebruik van filmpjes en praktijkvoorbeelden blijft de lesstof goed hangen. Daardoor heeft Access.Safety een hoog slagingspercentage.
€ 265/€ 305
p.p. excl. btw
Tijdsduur: 1 dag
VCA examen
Bij Access.Safety kunt u ook alleen examen doen. Dat kan op diverse locaties door heel Nederland. Kijk in het overzicht voor alle beschikbare data en regel vandaag nog uw VCA examen!
€105
p.p. excl. btw
Tijdsduur: 1 uur
BHV cursus
Bedrijfshulpverleners zijn onmisbaar – zij beperken letsel en schade, en brengen zichzelf en anderen in veiligheid. Bij Access.Safety waarderen en ondersteunen we hun cruciale rol in een veilige werkomgeving.
€ 225 / € 205
p.p. excl. btw
Tijdsduur: 1 dag
Instructie levensreddende handelingen (LRH)
Eerstehulpverleners zijn onmisbaar – zij verlenen eerste hulp en beperken het letsel. Bij Access.Safety waarderen en ondersteunen we hun cruciale rol in een veilige werkomgeving. Wij starten deze opleiding altijd met AED en reanimatie. Vervolgens gaan wij in op de bedrijfsgebonden letsels.
op aanvraag
Tijdsduur: 0,5 dag

Investeer in veiligheidsbewustzijn

Praktijkgerichte cursussen voor veilig werken met blijvende impact

 

Bij Access.Safety begrijpen we dat veiligheidsbewustzijn van essentieel belang is, zelfs belangrijker dan het behalen van diploma’s / certificaten. Het creëren van alertheid ten opzichte van onveilige situaties en handelingen is de sleutel tot het voorkomen van ongevallen. Daarom bieden wij praktijkgerichte cursussen die de lesstof op een effectieve manier overbrengen, ondersteund door filmpjes en praktijkvoorbeelden die ervoor zorgen dat de informatie goed blijft hangen. Wij vinden dat veiligheid in de praktijk werkbaar moet zijn en passen dit principe toe in al onze cursussen.

Meer weten over de
Veiligheidscursussen?

Ontdek ons uitgebreide veiligheidsaanbod en neem direct contact op met Access.Safety. Laat uw gegevens achter en een van onze adviseurs zal spoedig contact met u opnemen om u verder te helpen!

Kenniscentrum artikelen