Wij zorgen voor uw veiligheid, van A tot Z

BHV cursus

Bedrijfshulpverleners zijn onmisbaar – zij beperken letsel en schade, en brengen zichzelf en anderen in veiligheid. Bij Access.Safety waarderen en ondersteunen we hun cruciale rol in een veilige werkomgeving.

Cursusduur

Tijdsduur: 1 dag

Inclusief

  • Inclusief koffie/thee en lunch
  • Draagpas

Prijs

€ 225 / € 205 p.p. excl. btw

Waarom een BHV cursus volgen?

De overheid verwacht dat u binnen drie minuten hulp kunt verlenen, bij een ongeval, brand of noodsituatie. Tot het moment dat professionals het van u overnemen. Een BHV cursus zorgt ervoor dat u (of uw medewerkers) aan die wettelijke verplichting kunnen voldoen, zodat ergere schade of letsel wordt voorkomen.

BHV cursussen op locatie, via e-learning of in-company!

Access.Safety verzorgt BHV cursussen op ruime en goed bereikbare locaties in heel Nederland. We doen dat regelmatig, waardoor u altijd op korte termijn terecht kunt. Kijk in het overzicht voor alle data en locaties.
De cursus via e-learning volgen is natuurlijk ook mogelijk. U krijgt hiervoor toegang tot interactieve BHV E-learning modules met geluid, vragen en oefeningen. Ook kunt u onbeperkt oefenen met vragen en feedback d.m.v. kennistoetsen en vanzelfsprekend een proefexamen. Na de theorie met goed gevolg afgerond te hebben kunt u deelnemen aan de praktijkdag.
Daarnaast biedt Access.Safety de mogelijkheid om de cursus met meerdere personen in-company te volgen. Neem contact op voor een offerte.

Praktijkgericht BHV volgen

Onze BHV cursussen zijn praktijkgericht en worden gegeven door ervaren veiligheidsprofessionals. Het gaat niet zo zeer om het BHV-diploma als wel om het adequaat handelen als het er echt op aan komt!

Een reminder voor herhaling

Ieder jaar bent u als BHV-er verplicht u kennis up-to-date te houden. Doet u dat niet of te laat, dan moet u de gehele BHV cursus opnieuw volgen. Zonde van uw tijd en geld. Daarom herinneren wij van Access.Safety u eraan als u weer op herhaling moet.

Direct inschrijven

BHV cursus

Kenniscentrum artikelen