Wij zorgen voor uw veiligheid, van A tot Z

VCA cursus

Praktijkgerichte cursussen binnen één dag. Door het gebruik van filmpjes en praktijkvoorbeelden blijft de lesstof goed hangen. Daardoor heeft Access.Safety een hoog slagingspercentage.

Cursusduur

Tijdsduur: 1 dag

Inclusief

  • Koffie/thee en lunch
  • VCA lesboek inbegrepen (m.u.v. e-learning)
  • Erkend digitaal VCA diploma en pas bij afronding

Prijs

€ 265/€ 305 p.p. excl. btw

Praktijkgerichte VCA cursus 

Access.Safety is een erkende aanbieder van VCA cursussen. Zowel de B-VCA als de VOL-VCA cursus kunt u bij ons volgen. Praktijkgerichte cursussen binnen één dag. Door het gebruik van filmpjes en praktijkvoorbeelden blijft de lesstof goed hangen. Daardoor heeft Access.Safety een hoog slagingspercentage.   

Veiligheidsbewustzijn 

Belangrijker dan het halen van het VCA-diploma is het creëren van veiligheidsbewustzijn! Het maakt uw mensen alerter op onveilige situaties en handelingen waardoor ongevallen worden voorkomen. De VCA cursussen van Access.Safety zijn daarom relevante cursussen waar je in de praktijk wat aan hebt!     

Digitale diploma’s en pasjes 

Per 1 januari 2023 stapt ons examenbureau over op digitale diploma’s en pasjes. Dit betekent dat er niet meer standaard hardcopy diploma’s en plastic pasjes worden verstuurd. U ontvangt na afloop van het examen een e-mail met de downloadlink voor het digitale diploma en pasje.     

Regionaal of in-company een VCA cursus? 

Een VCA cursus met aansluitend examen is in één dag af te ronden. Dat kan in diverse locaties door heel Nederland. Kijk in het overzicht voor beschikbare data en regel vandaag nog uw VCA cursus! Overige data/locaties op aanvraag via de mail of ons contactformulier. Daarnaast biedt Access.Safety de mogelijkheid om de cursus in-company te volgen. Neem contact op voor een offerte.   

De extra’s van Access.Safety: 

  • Mogelijkheid om de nascholingsuren CCV / code 95 te registreren. 
  • Mogelijkheid om de VCA cursus met VCA examen in een andere taal af te leggen. 
  • Hebt u moeite met lezen, dan is een digitaal voorleesexamen B-VCA wellicht iets voor u! 
  • Speciaal voor de medewerkers in de groenvoorziening een B-VCA Groen examen! 

Direct inschrijven

VCA cursus

Kenniscentrum artikelen