Wij zorgen voor uw veiligheid, van A tot Z

Waarom een RI&E?

17-07-2023

Veiligheid en gezondheid begint bij de RI&E

Iedereen heeft belang bij goede arbeidsomstandigheden: u, uw werknemers, relaties, mensen die op bezoek komen. Mensen moeten er van op aan kunnen dat ze op alle mogelijke manieren veilig zijn als ze zich inzetten voor uw bedrijf. Worden er fouten gemaakt in het regelen van die arbeidsomstandigheden? Dan kunnen de gevolgen serieus zijn: zieke of gewonde werknemers, boetes van de Arbeidsinspectie (NLA), uitval van werknemers, persoonlijke aansprakelijkheid, etc. De RI&E zorgt er voor, samen met het daaruit voortvloeiende arbobeleid, dat u de veiligheid in en om uw bedrijf zo goed mogelijk regelt. Zo voorkomt u bedrijfsongevallen en gezondheidsschade, verbetert u de productiviteit op de werkvloer en kunt u zich richten op uw passie: uw werk.

Waarom een RI&E van Access.Safety?

Access.Safety kan iedere ondernemer, groot of klein, helpen met het maken van een RI&E. Wij:

  • Hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van arbeidsveiligheid
  • Helpen elk bedrijf uit elke branche
  • Zijn Hobéon SKO gecertificeerd
  • Leveren altijd maatwerk
  • Leveren altijd een RI&E inclusief Plan van Aanpak en Toetsing
  • Bieden arbeidsveiligheid van a tot z (RI&E, Arbobeleid, Certificering én Opleidingen)

 

Wilt u een RI&E die actueel is, niets over het hoofd ziet en afgestemd is op uw bedrijf? Kies dan voor maatwerk van Access.Safety. Of het nu gaat om een bibliotheek, een verffabriek of een timmerbedrijf, Access.Safety weet precies hoe ze een RI&E moet maken. Dankzij onze uitgebreide ervaring en het gebruik van de toonaangevende RI&E methodiek IMA-A leveren onze Middelbaar Veiligheidskundigen altijd maatwerk. Verder is het heel belangrijk dat onze Hoger Veiligheidskundige een Hobéon SKO certificaat heeft. Dit certificaat geeft namelijk aan dat hij op de hoogte is van de nieuwste wet- en regelgeving en dat hij de RI&E mag toetsen. Is uw RI&E eenmaal naar tevredenheid gemaakt? Vergeet dan niet dat Access.Safety u ook graag helpt met het op orde brengen van uw Arbobeleid.

Laat uw RI&E  maken door Access.Safety

Hopelijk hebben wij u overtuigd van het belang van de RI&E. Mogen wij u helpen bij het opstellen van dit noodzakelijke document? Neem dan nu contact op met Access.Safety voor meer informatie. Het maken van de RI&E is bij ons in goede handen!

Meer weten over dit onderwerp?

Vraag het de expert

Jan
Hoger veiligheidskundige (HVK) gecertificeerd arbo-kerndeskundige Hobéon SKO nr. 39044

Gerelateerde artikelen