Wij zorgen voor uw veiligheid, van A tot Z

We hebben een Arbobeleid, en nu? Service overeenkomst!

17-07-2023

Bent u in het bezit van een duidelijk Arbobeleid, inclusief een risico-inventarisatie (RI&E) en een plan van aanpak? Vraagt u zich af hoe u dit beleid effectief kunt implementeren en onderhouden binnen uw organisatie? Niet elk bedrijf beschikt over de mankracht of expertise om volledig toezicht te houden op de uitvoering van het Arbobeleid. Access.Safety kan deze taak van u overnemen en u volledig ontzorgen met behulp van onze Service overeenkomst.

Service overeenkomst op maat!

In uw Arbobeleid bepaalt u in principe hoe u dit beleid gaat uitvoeren. Denk hierbij aan het verstrekken van voorlichting en instructies, maar ook aan het houden van toezicht op uw beleid. Bij beroepen waar zwaardere risico’s aan verbonden zijn, is er doorgaans meer behoefte aan toezicht en controles dan bij bijvoorbeeld een zittend beroep. Het is tevens van belang dat alles schriftelijk aantoonbaar is. Veel bedrijven beschouwen dit als een noodzakelijk kwaad en stellen het uit. Daarom biedt Access.Safety u een service overeenkomst op maat!

Wij kunnen bedrijven in elke sector volledig ondersteunen bij:

  • Periodieke controle van de status van uw Arbobeleid
  • Indien van toepassing, het behalen van een VCA-certificaat
  • Jaarlijkse actualisering van uw RI&E
  • Opzetten, doorlopen en onderhouden van bedrijfssystemen
  • Ondersteuning bij het uitvoeren van werkplekinspecties
  • Deelnemen aan en organiseren van diverse bedrijfsoverleggen
  • Opzetten en beheren van een digitaal systeem
  • Deskundig advies bij het doorvoeren van verbeteringen

 

Ondersteuning deskundigen

Bij Access.Safety beginnen we met het in kaart brengen van uw bedrijfssystemen en de uitvoering van uw arbobeleid. Op basis van deze informatie geven onze deskundigen u gericht advies om de kans op ziektes en ongevallen op de werkvloer te minimaliseren. Heeft u uw Arbobeleid door Access.Safety laten opstellen? Dan kunnen we direct aan de slag met de implementatie, controle en verbetering van uw beleid.

Wanneer u kiest voor een serviceovereenkomst met Access.Safety, ondersteunen wij u bij het up-to-date houden van uw arbobeleid en garanderen wij, indien van toepassing, een succesvolle jaarlijkse audit. Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van arbeidsveiligheid helpen wij bedrijven in elke branche. Daarnaast zijn onze Hoger Veiligheidskundigen Hobeon SKO-gecertificeerd. Dit betekent dat er regelmatig wordt gecontroleerd of wij voldoende nascholing volgen, zodat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid en deze kunnen implementeren bij onze klanten.

Kies voor een service overeenkomst van Access.Safety

Heeft u behoefte aan ondersteuning en professioneel advies bij de uitvoering van uw Arbobeleid? Wij nemen graag de zorgen van u over. Neem vandaag nog contact op met Access.Safety voor meer informatie of direct een advies op maat.

Meer weten over dit onderwerp?

Vraag het de expert

Jan
Hoger veiligheidskundige (HVK) gecertificeerd arbo-kerndeskundige Hobéon SKO nr. 39044

Gerelateerde artikelen