Wij zorgen voor uw veiligheid, van A tot Z

Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E)

    Bouw samen met Access.Safety aan een succesvolle organisatie door het kennen en beheersen van alle risico’s binnen jouw bedrijf. Veilig en gezond werken begint met onze grondige Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E).

 

  • Wettelijk verplichte inventarisatie van veiligheidsrisico’s.
  • Volledige ontzorging van A tot Z
  • Ontvang een RI&E die voldoet aan de eisen van de Nederlandse Arbeidsinspectie.

Kies voor een RI&E van Access.Safety

Voldoe aan de wetgeving & voorkom onnodige boetes.

Access.Safety is een betrouwbare keuze voor het opstellen en toetsen van de Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) van werkgevers. Met meer dan vijfentwintig jaar ervaring in veiligheidskunde kunnen onze veiligheidskundigen zorgen voor kwaliteit en maatwerk bij het creëren van een veilige werkomgeving.

Het hebben van een actuele RI&E is niet alleen wettelijk verplicht, maar ook essentieel voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer. Een RI&E is een inventarisatie van mogelijke risico’s en gevaren in het bedrijf en een evaluatie van de maatregelen die genomen moeten worden om deze risico’s te verminderen of te elimineren.

Het opstellen en toetsen van een RI&E vereist deskundigheid en kennis van veiligheidsvoorschriften en -procedures. Access.Safety heeft ervaren veiligheidskundigen in dienst die bekend zijn met de vereisten en richtlijnen voor een effectieve RI&E.

Door te kiezen voor de diensten van Access.Safety, kunt u ervan verzekerd zijn dat uw RI&E op de juiste manier wordt opgesteld en getoetst. Dit draagt bij aan het creëren van een veilige werkomgeving voor uw medewerkers en het voldoen aan uw wettelijke verplichtingen op het gebied van veiligheid.

Kies voor een complete, duidelijke RI&E

Zoals we hierboven al schreven, hebben onze arbodeskundigen al aardig wat jaren ervaring met het maken van een Risico-Inventarisatie en -Evaluatie. En, als we afgaan op onze klanten, doen we dit ook nog eens heel goed. Dit komt volgens ons door de volgende punten:

  • We maken altijd een RI&E op maat
  • We toetsen altijd, ook voor kleine bedrijven
  • Ook voldoet onze RI&E nu al aan de wettelijke eisen per 1 juli 2022, zoals gepubliceerd in de Staatscourant van 24 maart jl.
  • Access.Safety biedt een compleet aanbod aan diensten (RI&E, ArbobeleidCertificeringen en Opleidingen)
  • We zijn Hobéon SKO gecertificeerd
 
Heeft u wel eens een branche-RI&E gebruikt, maar beviel dit niet zo goed? Dan is het hoog tijd voor het vakwerk van Access.Safety. Wij weten als geen ander dat geen bedrijf hetzelfde is, ook al valt het binnen een bepaalde sector. Onze RI&E is duidelijk geschreven, aangepast aan uw bedrijf en getoetst door onze hoger veiligheidskundige. Zo is de veiligheid en gezondheid van uw werknemers altijd goed geregeld.

Meer weten over de
Risico-Inventarisatie en -Evaluatie?

We vinden het belangrijk dat werkgevers kunnen meepraten over de RI&E. Vandaar dat we de belangrijkste vragen rondom dit thema voor u hebben beantwoord. Zo weet u alvast de grote lijnen rondom de inhoud, de wetgeving, het toetsen én waarom die RI&E eigenlijk zo belangrijk is. Heeft u verder nog vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Access.Safety brengt alles in kaart

Alles duidelijk en overzichtelijk, voor iedereen.

Uiteindelijk is het natuurlijk zo dat u die RI&E zo snel mogelijk geregeld wilt hebben en dat u niet alles hoeft te weten over dit belangrijke document. Daar zijn wij voor. Is het dus (weer) tijd voor een Risico- Inventarisatie en -Evaluatie? Neem dan contact op met Access.Safety; voor u het weet hebben we alle risico’s in kaart gebracht!

Ervaringen van onze klanten

4.8

10 reviews

Kenniscentrum artikelen