Wij zorgen voor uw veiligheid, van A tot Z

Veilig werken langs de weg

Ontdek de kracht van een veilige werkplek met Access.Safety, jouw toegewijde partner in arbeidsveiligheid die je volledig ontzorgt en voor gemoedsrust zorgt.

  • Veiligheid zonder zorgen
  • Verminderde kosten, verhoogde winst
  • Eén partner voor al jouw veiligheidsuitdagingen

EÉNDAAGSE CURSUS VEILIG WERKEN LANGS DE WEG

Werken uw mensen op of langs de openbare weg? Dan lopen ze elke dag een verhoogd risico vanwege aanrijdgevaar door weggebruikers. Access.Safety bespreekt in deze training van een dag alle aandachtspunten en werkt op een praktische en laagdrempelige wijze aan het veiligheidsinzicht van uw medewerkers. Ons doel: de kans op ongevallen terugdringen. Een belangrijk aspect voor de werkgever: deze cursus helpt om uw wettelijke aansprakelijkheid af te dekken.
 

INHOUD VAN DE CURSUS

De cursus Veilig werken langs de weg wordt in-company verzorgd en is dus toegespitst op uw eigen bedrijfssituatie. De training omvat een theorie- en praktijkgedeelte, en wordt afgesloten met een examen. De deelnemers ontvangen na afloop een certificaat (digitaal).
 

MEER INFORMATIE?

Meer weten over de cursus Veilig werken langs de weg? Stel uw vragen of neem contact op voor een offerte op maat. U kunt ook het formulier invullen. Eén van onze adviseurs neemt dan contact met u op om uw vragen te bespreken.

Kenniscentrum artikelen