Wij zorgen voor uw veiligheid, van A tot Z

Veilig werken met de heftruck

Ontdek de kracht van een veilige werkplek met Access.Safety, jouw toegewijde partner in arbeidsveiligheid die je volledig ontzorgt en voor gemoedsrust zorgt.

  • Veiligheid zonder zorgen
  • Verminderde kosten, verhoogde winst
  • Eén partner voor al jouw veiligheidsuitdagingen

VEILIGHEIDSTRAINING VAN ÉÉN DAG VOOR HEFTRUCKCHAUFFEURS

Tijdens deze heftrucktraining leren chauffeurs om veiliger en efficiënter te werken. Hierdoor daalt de kans op ongelukken en schade in uw bedrijf. De training helpt bovendien om de wettelijke aansprakelijkheid van de werkgever af te dekken. De Arbowet verwacht namelijk dat uw heftruckbestuurders aantoonbaar deskundig zijn om hun voertuig te besturen.
 

INHOUD VAN DE CURSUS ‘VEILIG WERKEN MET DE HEFTRUCK’

De training bestaat uit een praktijk en een theoriegedeelte, met aansluitend aan beide gedeelten een examen. Rondt u deze examens succesvol af, dan ontvangt u het certificaat ‘Veilig werken met de heftruck’. Het certificaat is vijf jaar geldig. Het is mogelijk om een aangepaste training te volgen, welke door een erkende opleider wordt verzorgd, waardoor uw certificaat SOG erkend is.
 

BOEK NU EEN IN-COMPANY HEFTRUCKTRAINING

Access.Safety verzorgt de heftrucktraining op locatie bij uw bedrijf. Dat is wel zo praktisch en zo kunnen we de training bovendien helemaal aanpassen aan uw bedrijfssituatie. U weet dus zeker dat uw medewerkers relevant getraind worden. Neem contact op voor meer informatie of een offerte.

Kenniscentrum artikelen